WAT STAAT JOU IN DE WEG OM JE EIGEN BEDRIJF TE STARTEN?

WAT STAAT JOU IN DE WEG OM JE EIGEN BEDRIJF TE STARTEN?

Na een jaar vol goede moed en inspiratie om een leuke en nieuwe uitdaging te vinden in loondienst heb ik nu toch de stoute schoenen aangetrokken en ga ik mijn eigen onderneming starten. Als de berg niet naar mij komt dan beklim ik de berg toch zelf?

De beslissing om te starten

In het afgelopen jaar heb ik vooral ingezien dat ik alle competenties voor eigen ondernemerschap in huis heb. Ik heb marketing en communicatie skills, sales en organisatie ervaring, bedrijfseconomische skills, een huge netwerk, ikmij leg makkelijk contacten, schrijf goede content en kan goed mensen inspireren, motiveren en coachen. Dus why not?

Ik merkte ook dat steeds meer mensen mij motiveerden om voor mezelf te beginnen en er eigenlijk ook op wachten. Echter de energie die je uitstraalt door nog niet voor jezelf te zijn begonnen, laat mensen wachten en afwachten en daardoor komt er nog niets van de grond. Alles heeft te maken met de energie die er dan toch niet helemaal is. Nu ik echter de knop heb omgezet om te gaan onderzoeken en te gaan starten met mijn bedrijf komen er opeens allerlei interessante mogelijkheden op mijn pad.
Positieve energie dus!

Hoe heb ik het tot nu toe aangepakt?
In eerste instantie ben ik  vooral gaan richten op het zoeken naar een niche in de markt want starten als coach is wel heel erg vaag in de overstromende markt van ZZP’ers.
Ten tweede ben ik gaan kijken naar mijn passie en mijn competenties. Waar kan ik echt het verschil betekenen voor mijn toekomstige klanten.

Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer en/of persoon nog meer succes en voldoening kunt halen uit je onderneming of persoonlijke leven als je naast je vakmanschap ook je zichtbaarheid kan vergroten. Dit kan zowel offline als online.

Ik word al helemaal blij bij de gedachte dat ik straks (startende) ondernemers, ZZP’ers en particulieren mag adviseren en coachen om zich zelf als ondernemer of als persoon meer zichtbaarheid te geven.

Mijn bedrijf kan deze zichtbaarheid trainen door middel van 1 op 1 coaching of in company trainingen op het gebied van social media trainingen, netwerk trainingen, het schrijven van een goed ondernemers-, marketing- en communicatie plan.

Systemisch coachen (organisatie opstellingen en familie opstellingen) maakt een groot onderdeel uit van mijn aanpak op bovenstaande gebieden. We kijken samen naar jouw passie, kracht en ambitie en kijken welke patronen, blokkades of dynamieken nog in de weg staan om jouw doelen te verwezenlijken.

Volop energie!
Jullie merken al dat het er mee bezig zijn al de nodige energie geeft want ik raak er bijna niet over uitgeschreven. Nu de naam nog…….dat is best een dingetje…….

Wordt vervolgd……

Nog een klein vraagje…
Ik heb nog wel een vraag aan jullie.

 

[polldaddy poll=8881096]

 

Geen reactie's

Geef een reactie