Hoe maak jij jezelf zichtbaar??

Hoe maak jij jezelf zichtbaar??

Vandaag een zomerkoffie webinar gevolgd over ‘hoe maak ik mezelf zichtbaar door verhalen te vertellen’ het zogenaamde  (Story telling). Het was een zeer interessant webinar van Marieke Buytene. Ik vind het persoonlijk natuurlijk helemaal te gek want ik hou ontzettend van het schrijven van verhalen dus so far so good. En wat voor verhalen ga ik dan schrijven via mijn weblog?

Hoe word je meer gezien via wordpress? Het gaat niet zo zeer om de hoeveelheid tekst wordt ons verteld maar om hoe regelmatig je blogt. WordPress houdt namelijk bij hoeveel je blogt en hoe meer je dat doet hoe hoger je komt in de ranking zodat meer mensen je wellicht gaan volgen. Tevens is het van belang dat je verhaal geloofwaardig, concreet, onverwacht, simpel en emotie omvat. Tevens moet het een begin, oplossing en resultaat omvatten. Bijvoorbeeld je start met een probleem, je beschrijft de oplossing en het resultaat. Dit kun je ook goed toepassen op andere social media of op je website natuurlijk.

Human interest is van belang, mensen zoeken naar verbinding. Ik ben blij dat ik aan dit webinar heb deelgenomen en voel me geïnspireerd. Ook al schrijf ik al best lang, het is toch prettig de focus weer helder te krijgen. Morgen is er weer een webinar, dit maal gepresenteerd door Linda Thuijs en ja je kunt het heerlijk thuis volgen met een kop koffie onder handbereik. Morgen 20 augustus is het onderwerp: Spreek je ideale klant aan met een herkenbare en onderscheidende huisstijl die laat zien wie jij bent en waar jij voor staat! Hieronder de link:

Webinar link: http://webinarjam.net/webinar/go/live/12140/f0d10ec67f/JD1801898Py

Wat zou mij onderscheidend kunnen maken als ik straks mijn eigen bedrijf ga beginnen? Ik heb zo mijn ideeën en langzaam vormt het tot een geheel. Ik hou jullie op de hoogte 🙂

thema0053_nerfbegonia

Geen reactie's

Geef een reactie